Auxipress – Uw informatie op uw vingertoppen

Auxipress – Uw informatie op uw vingertoppen

Onder de verschillende nieuwigheden die Auxipress deze herfst zal aanbieden, is er ook een nieuwe versie van de AuxiAlert-smartphone-applicatie.

Ter herinnering, onze applicatie, AuxiAlert, stelt u in staat uw berichtgeving overal en altijd te bekijken. Bekijk de items van uw bestellingen (print, web, tv en radio) van de afgelopen 7 dagen eenvoudig op uw smartphone of tablet. Geen tijd om een artikel te lezen of hebt u uw tablet niet bij de hand? Zet het als favoriet en vindt het op uw Uniq-platform om het later gemakkelijk op uw computerscherm te lezen.

U bent op zoek naar een bepaald artikel? Om het terug te vinden: isoleer een bestelling, filter op media, gelezen artikel (of niet) en op periode (laatste 24 uur, 3 dagen of 7 dagen). AuxiAlert presenteert al uw media-inhoud in real-time, zodat u de evolutie van uw communicatie of favoriete onderwerpen uur per uur kunt opvolgen.

Heeft u het nog niet op uw smartphone? Geen probleem, het is gemakkelijk: ga naar de App Store of de Google Play Store en zoek AuxiAlert op naam of met het trefwoord Auxipress en download het gratis. Dan moet u gewoon inloggen met dezelfde login die u voor Uniq gebruikt. Als u het vergeten bent, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op “Forgot?” te klikken.

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP