Full Stack .Net Developer

MISSIE: We zijn op zoek naar een fulltime .Net developer met een voorliefde voor DevOps. Het doel is om het team uit te breiden met een .Net, en de DevOps competentie aan te vullen met een freelancer die zijn kennis deelt met het team in de vorm van een korte missie.

Jouw uitdaging

Binnen de Tech afdeling van Auxipress in Brussel, zal de Full Stack .net dev verantwoordelijk zijn voor de volgende taken:

 • Ontwikkeling van nieuwe producten voor interne en externe klanten met duidelijke verantwoordelijkheid voor de hele levenscyclus.
 • Ontwikkeling en integratie van technologiecomponenten, met inbegrip van technologieën van derden.
 • Ontwikkeling van unit test/integratiecodes en documentatie maken deel uit van de functie.
 • Samenwerking met de verkoop- en marketingafdelingen van het bedrijf.
 • Toepassing van de beste praktijken en normen op basis van onze richtsnoeren.
 • Aanvaarding van schaalbare en flexibele ontwikkelingsmethodologieën.

Uw profiel

 • U hebt ten minste een diploma in informatica of gelijkwaardige ervaring.
 • U hebt een goede kennis van C# en Net met MVC frameworks (.NET FRAMEWORK 4.x, .Net Core…). Ervaring met JQuery en Python is een pluspunt.
 • U hebt kennis van SOAP en Rest API. Ervaring met microservices en docker is een pluspunt.
 • Ervaring met relationele databases (MS SQL en MySQL). Ervaring met NoSQL databases is een pluspunt.
 • U hebt kennis van SSRS. Ervaring met PowerBI en Qlik is een pluspunt.
 • U bent detail-georiënteerd en hebt een probleemoplossende instelling.
 • U bent een teamspeler en bent klant- en oplossingsgericht.
 • U wilt werken met verschillende technologieën en bent bereid deze te leren om de beste voor de job te kiezen. Ervaring met AI en machinaal leren is een pluspunt.
 • U hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Frans. Kennis van het Engels en het Nederlands is een pluspunt.

Over Auxipress

Auxipress is de marktleider in België in het monitoren en analyseren van merkmediagegevens voor communicatie- en marketingprofessionals. Wij bieden oplossingen voor merkintelligentie om bedrijven in staat te stellen hun media-impact te kennen, hun imago-evolutie te verbeteren of deze te vergelijken met hun concurrenten. Door een combinatie van expertise en intelligente algoritmen maken wij de media zinvol en helpen wij bedrijven hun strategische doelen te bereiken.

De activiteiten van het bedrijf zijn gebaseerd op een voortdurende 24/7-analyse van het mediamateriaal om de merkaanwezigheid van de bedrijven en organisaties van de klant te identificeren en te analyseren, en om de klanten inhoud en inzichten te sturen die relevant zijn voor hun communicatie-uitdagingen in verschillende vormen (e-mail, alerts, portaal, mobiele toepassingen, …).

What you’ll get

💰 Een aantrekkelijk salarispakket inclusief een smartphone, laptop, groepsverzekering, thuiswerkvergoeding, eindejaarsuitkering en 13e maand, ecocheques, etc.

🤘 50 nieuwe collega’s die elkaar kennen en graag samenwerke.

👩🏻‍🤝‍🧑🏼 ‍‍ Een fantastische sfeer met : 3 grote evenementen per jaar en één keer per maand een sportsessie, themalunches en e-learningsessies!

🏠 Een open, flexibele en uitdagende omgeving. We verhuizen naar Souverain 25 (Google het!), een nieuwe werkruimte met veel faciliteiten: fitnessclub met zwembad, voedselmarkt, en gemakkelijk te bereiken, enz.

🚀 Verschillende opleidingen om uw carrière een boost te geven en u te helpenuw doelen te bereiken.

🏖  5 weken vakantie

Onze aanwervingsprocedure  

📞 30′ gesprek met Gloria, onze HR manager om u te leren kennen.

👜 1 uur interview met Marc (CTO) en Gloria om dieper in te gaan op uw ervaringen uit het verleden en meer te weten te komen over uw ambities + om uw vaardigheden te beoordelen.

👥 1 uur meeting met Fabrice (Head Of Development) en Gloria.

🤝 Laatste vergadering met het hele team : Marc, Xavier, Antoine, Fabrice and Sébastien.

Let’s get in touch !

www.auxipress.be

www.instagram.com/auxipress 

https://fr-fr.facebook.com/Auxipress/ 

https://twitter.com/Auxipress 

https://www.linkedin.com/company/auxipress-sa/

TOP