Free Insights

Free Insights is jouw 100% gratis newsjacking tool!

Je beschikt over 4 dashboards die in realtime evolueren en waarop je alles terugvindt wat op de sociale netwerken en in de media de aandacht trekt. De dashboards zijn opgedeeld in Nederlandstalige en Franstalige content en in de virale content van de laatste 24 uur of laatste 7 dagen. Op die manier kan je al het nieuws op een eenvoudige en aangename manier doornemen.

Met Free Insights maak je het werk van je community manager eenvoudiger door hem of haar een schat aan informatie en publicaties te bezorgen die je kunt gebruiken en waarop jouw merk kan inhaken!

Maak gebruik van tweets en posts op Facebook of Instagram die viraal gaan om ook jouw merk onder de aandacht te brengen en haal profijt uit de berichten in de pers en op de sociale media van jouw acties!

Ontdek Twitter Free Insights

Met het Twitter Free Insights-dashboard kan je zien welke hashtags op dit moment het beste werken en je merk linken aan de onderwerpen waar twitteraars over praten!

Vind DE hashtag van het moment en gebruik hem in je eigen tweets om je zichtbaarheid te optimaliseren!

Dankzij Twitter Free Insights ontdek je bovendien de tweets die in de kijker stonden, staan of zullen staan in de komende uren dankzij een viraliteitscurve en een trending score.

Dashboard Twitter

Ontdek Instagram Free Insights

Dankzij het Instagram Free Insights-dashboard ontdek je de op Instagram gepubliceerde Belgische mediacontent waarop het meest gereageerd werd.

In één oogopslag kan je de beelden nagaan die de afgelopen 24 uur of de afgelopen 7 dagen trending waren in de Belgische media op Instagram.

Bouw verder op het laatste nieuws van het moment en reageer op de media die de aandacht trekken!

Dashboard Instagram

Ontdek Facebook Free Insights

Facebook Free Insights is jouw tool om in te haken op de meest besproken onderwerpen op het sociale netwerk om ook JOUW community te doen reageren.

Laat je berichten viraal gaan door in te spelen op de publicaties van de belangrijkste Belgische media die de meeste reacties opleverden in laatste 24 uur of de laatste 7 dagen!

Link je merk aan wat er op Facebook wordt besproken en surf mee op deze zichtbaarheid.

Dashboard Facebook

Ontdek Media Trends Free Insights

Media Trends Free Insights is jouw manier om in één oogopslag inzicht te krijgen in de Belgische media-agenda van de laatste dagen of weken.

Ontdek de belangrijkste thema’s die in Franstalig en Nederlandstalig België in het middelpunt van de belangstelling staan en hoe ze de voorbije dagen of weken zijn geëvolueerd.

Bekijk welke Belgische politici op een gegeven moment het nieuws halen met Media Trends Free Insights!

Dashboard Media Trends
TOP