Inside news / 19/03/2020 / Auxipress

Een woord over de coronavirus pandemie

Beste klanten, partners,

De pandemie van het coronavirus treft ons allemaal, in onze families en in onze professionele activiteiten. In deze uitzonderlijke omstandigheden hield ik eraan om u namens Auxipress dit bericht te sturen.

We hebben alle maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen, waarbij tevens het niveau van de dienstverlening gewaarborgd blijft, dit zijn we jullie verschuldigd. De inzet van Auxipress ligt aan de basis van de acties en beslissingen die we nemen en dit sinds vorige week al.

Ook wij volgen de ontwikkeling van de pandemie en de gevolgen ervan op de voet op en we zullen het niet nalaten deze aan te passen waar nodig.

We hebben er enerzijds voor gezorgd dat de meeste van onze collega’s van thuis uit kunnen werken en anderzijds maken we gebruik van de nodige tools die essentieel zijn voor de samenwerking tussen onze verschillende teams en om het contact met jullie te handhaven.

Uw gebruikelijke contactpersonen binnen de commerciële dienst, de klantendienst en het departement analyse zijn volledig operationeel. We zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar, altijd klaar om u te adviseren en om uw vragen en verzoeken te beantwoorden.

Afspraken kunnen nog steeds worden vastgelegd en doorgaan, zij het via videoconferentie of over de telefoon, afhankelijk van uw voorkeur.

Aarzel niet om ons te bellen op het gebruikelijke nummer als u vragen heeft.

We danken u voor uw vertrouwen en hernieuwen ons engagement in deze moeilijke context, 

Met vriendelijke groeten,

Didier Chevalier 

C.E.O Auxipress 

Deel deze post
© Auxipress 2020 - CSR - Privacy policy
Deze website maakt grebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.