Artikel / 26/02/2020 / Victor Gallery des Granges

Top 5: Auxipress' most popular articles

2019 was een jaar vol wendingen. De onderwerpen fake news en sponsoring waren prominent aanwezig. Esport was ook een van de meest populaire onderwerpen.

Onze top 5 van de artikelen bevestigen dit. 


Hoe kan je fake news herkennen?

Het begrip ‘fake news’ is niet per se een fout artikel in de zin van ‘niet juist’, maar eerder een publicatie die wel lijkt op een persbericht, maar er geen is. Er zijn verschillende soorten van fake news, hier zijn een aantal voorbeelden: satire, clickbait, gekleurde publicaties en het foute persartikel. In dit artikel geeft Auxipress 10 tips van Facebook om fake news te bestrijden.

shutterstock_636526508.jpg

Sponsoring: Wat zijn de voordelen en hoe kan je de impact meten?

Als sponsor kan u de zichtbaarheid van uw merk een boost geven. Het analyseren van de impact van uw sponsoring kan echter een complex gegeven lijken. In dit artikel behandelt ons team de volgende onderwerpen, die u kunnen helpen bij het creëren van kansen: Het eerste onderwerp bespreekt de verschillende doelen van sponsoring, het tweede beschrijft de voordelen van marketing en het derde analyseert de voordelen van een sponsoringcampagne.

shutterstock_327351386.jpg

Fake news: Hoe omgaan met fake news als privépersoon?

Niet alleen mediaprofessionals worden geconfronteerd met grote veranderingen en nieuwe uitdagingen gelinkt aan de groeiende stroom van informatie die steeds complexer en oncontroleerbaarder wordt. Desinformatie maakt al ongeveer twee jaar deel uit van ons dagelijks leven. We zien dat desinformatie vaak de volgende vormen aanneemt: het gebruik van foto’s en filmpjes om feiten te illustreren waarmee ze niets te maken hebben; het creëren van valse accounts; het creëren van nepwebsites; het creëren van foute documenten en het gebruik van bots. Klik op de link voor meer info.

Fake News: Hoe omgaan met fake news als privépersoon?

Trends topic by PUB and Auxipress: e-sports

Auxipress heeft vorig jaar samengewerkt met PUB om maandelijks widgets te maken. Deze geven u een beeld van de belangrijkste trends in verschillende sectoren. De widget van deze maand legt de nadruk op trends zoals merken die het meest geassocieerd waren met de E-sport of de meest opmerkelijke blootstelling aan E-sport. Als u meer informatie wenst te verkrijgen over deze steeds populairdere sport, klik dan op de link.

esport.jpg

The trending topics in january 2019

Ons Auxipress-team post telkens artikels omtrent de trendy onderwerpen van elke maand. Deze onderwerpen zijn uiteenlopend: Van de merken met de grootste blootstelling in Belgische en Nederlandse media tot de vijf topics met sterk toenemende belangstelling. Deze artikels zijn relevant voor u omdat ze informatie geven over verschillende sectoren. Benieuwd of uw organisatie een plaats wist te bemachtigen in de lijst van trendy topics van de maand? Gebruik de link!

jan_trend.jpg
Deel deze post
© Auxipress 2020 - CSR - Privacy policy
Deze website maakt grebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.