Trends Topic by PUB and Auxipress

Artikel / 24/05/2019 /

Ontdek de nieuwe maandelijkse widget "Trends Topic". Het is het resultaat van de samenwerking van PUB Magazine met Auxipress.

Een essentiële concentratie van informatie over de actuele onderwerpen die in één oogopslag worden geïllustreerd. Te ontdekken: Een top van de meest relevante merken die gerelateerd zijn aan de bestudeerde sector en de thema's die er het meest mee geassocieerd worden in de media.

Op het programma: De e-sport dit fenomeen neemt toe, festivals, digitalisering, e-commerce en blockchain,.... Een essentiële concentratie van informatie over de actuele onderwerpen die in één oogopslag worden geïllustreerd. Te ontdekken: Een top van de meest relevante merken die gerelateerd zijn aan de bestudeerde sector en de thema's die er het meest mee geassocieerd worden in de media.

Op het programma: De e-sport dit fenomeen neemt toe, festivals, digitalisering, e-commerce en blockchain,....

E-sport: De ontspanningssector die 1 miljard dollar waard is

U leest het goed, er staat geen fout in de titel: Volgens Newzoo (de globale marktleider voor e-sport analyse) zou de waarde van de e-sport sector moeten stijgen van $865 miljoen vorig jaar naar $1 miljard dit jaar. Zal deze nieuwe discipline blijven groeien? Zal de e-sport ooit België bereiken? Het lijkt erop dat het antwoord op beide vragen ‘ja’ is.

Er wordt meer en meer geïnvesteerd in de e-sport sector, zowel in arena’s waar e-sport beoefend kan worden als in online netwerken die competities organiseren over de hele wereld.

België doet er alles aan om zijn achterstand in te halen, en doet dat met brio. Zo zal het deel uitmaken van de nieuwe European Esports Federation, en zal er ook een federatie opgericht worden voor Wallonië en Brussel. Deze beslissingen zullen ongetwijfeld leiden tot een toename van de interesse in de media, en die interesse was al volop aan het toenemen sinds begin 2018.

© Auxipress 2018 - CSR - Privacy policy
Deze website maakt grebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.