Stage tijdens quarantaine

Stage tijdens quarantaine

Hoe stellen onze collega’s het in deze speciale periode waarin we nu leven? Hoe organiseert iedereen hun werk? Hebben ze grappige verhalen of tips om te delen? Om wat inside verhalen te delen over hoe een media intelligence bedrijf zich heeft aangepast, en in een poging een lach op uw gezicht te brengen, delen wij een aantal getuigenissen. Beginnen doen we met het marketing-team, dat zichzelf daarvoor als vrijwilliger opgaf.

Op 10 februari reisde ik naar Brussel om daar stage te lopen. Ik was heel erg opgewonden om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik kreeg de kans om alleen te gaan wonen in een grote multiculturele stad waar ik nieuwe contacten kon maken. Kort samengevat: De stage zou een onvergetelijke periode moeten worden. Wist ik veel dat een virus roet in het eten zou gooien. Mijn eerste maand bij Auxipress was geweldig. Ik had gedacht dat het even zou duren vooraleer ik echt deel zou uitmaken van het team, maar niets bleek minder waar. Iedereen was aardig. Na enkele dagen was ik een volwaardig teamlid. Op 9 maart drong mijn universiteit aan op mijn terugkeer naar Nederland omdat Covid-19 in aantocht was.

Toen begon mijn quarantaine-avontuur. De eerst dagen verliepen heel vlot. Ik kon focussen op mijn werk en miste de collega’s niet zo veel. De tweede week was moeizamer, daar ik me niet meer kon concentreren op mijn werk wegens een slechte houten stoel. Ook begon ik de dagelijkse contacten met de collega’s op de werkvloer te missen. Aan het einde van de tweede week schafte ik een nieuwe bureaustoel aan en kon ik terug focussen op mijn werktaken. Ik legde enkele Skype-afspraken vast met vrienden om mijn sociaal leven terug op gang te brengen. Ik hoop dat de quarantainemaatregelen zo snel mogelijk opgeheven worden.

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP