UNIVERSAL INSIGHTS

Your cockpit of market reactions

Een uniek platform om al uw reputatie-indicatoren in real-time te beheren

De ultraconnectiviteit heeft ons gedrag en onze gewoonten veranderd. Consumenten zijn actief op sociale netwerken en zijn hierdoor actieve stakeholders geworden. De media hebben zich ook aan de digitale wereld moeten aanpassen door gebruik te maken van nieuwe formaten en communicatiekanalen. Elk van hen versterkt de verspreiding van conversaties, wat een sterke impact heeft op reputatie en publiek.

Een krachtig brand management instrument voor elke strateeg.

Een paar klikken volstaan om een volledig overzicht te krijgen van uw cross-media content. Als strategisch denker, is het noodzakelijk om te kunnen beschikken over de belangrijkste indiciatoren. Onze rapporten en dashboards geven u gedetailleerde en relevante informatie zoals engagement, bereik, maar ook over influencers, de meest besproken topics enz.

Cross-media platform

Universal Insights is een cross-media platform. Het houdt rekening met zowel on- als offline media. Van gedrukte pers, radio en tv tot sociale media, online news, forums, blogs enz. Het convergeert earned, paid en owned media.

Real-time data

Alle informatie die u nodig hebt, in real time. Met Universal Insights beschikt u over een efficiënt waarschuwingssysteem dankzij de perfecte combinatie van redactionele en user-generated content.

Krijg toegang tot dashboards die in real time worden aangevuld met gefilterde gegevens. Geautomatiseerde rapporten geven u de tijd om strategische beslissingen te nemen.

Dashboards & rapporten

Krijg toegang tot een uitgebreide reeks flexibele, aanpasbare en dynamische dashboards die uw marketing-, PR- en advertentiebeslissingen zullen vergemakkelijken.

Voeg andere indicatoren toe aan Universal Insights zoals het consumententevredenheidsindex, verkoopcijfers enz.

Al uw KPI’s

Identificeer uw merkpositie en vergelijk uw merk met uw concurrenten, volg je ambassadeurs en influencers …

Trends opvolgen, anticiperen en detecteren van crisissituaties door het bijhouden van uw buzz en publiek.

Beheer al uw reputatie-indicatoren op één enkel platform.

En een toegewijd team tot uw dienst

Een gepersonaliseerde service dankzij ons team van experts enhun concrete aanbevelingen.

TOP