Universal Insights v2

Your cockpit of market reactions

Een uniek platform om al uw reputatie-indicatoren in real-time te beheren

De ultraconnectiviteit heeft ons gedrag en onze gewoonten veranderd. Consumenten zijn actief op sociale netwerken en zijn hierdoor actieve stakeholders geworden. De media hebben zich ook aan de digitale wereld moeten aanpassen door gebruik te maken van nieuwe formats en communicatiekanalen. Daardoor worden conversaties sneller verspreid, wat een sterke impact heeft op reputatie en publiek.

Een krachtig instrument voor brand management voor elke strateeg

Een paar klikken volstaan om een volledig overzicht te krijgen van uw cross-media content. Elke strateeg moet kunnen beschikken over de belangrijkste KPI’s. Onze rapporten en dashboards geven u gedetailleerde en relevante informatie, zoals engagement, reach, influencers, de meest besproken topics, enz.

Of uw use cases voor marketing en communicatie eenvoudig zijn of uiterst gecompliceerd…

We hebben een licentie voor elk type onderneming.

Image

Een expert voor elk team.

Ask for a demo

Onze deliverables

Uw analytics

Doorgrond uw content en KPI’s om uw marketing bij te sturen en van uw volgende communicatiecampagne een succes te maken.

Uw dashboards

Maak gebruik van dashboards die gebaseerd zijn op de meest courante use cases. Maak uw eigen gepersonaliseerde dashboards volgens uw eigen behoeften en uitdagingen, en focus op de thema’s die relevant zijn voor u.

Uw rapporten

Stel uw rapporten zo samen dat u regelmatig duidelijke data ontvangt over de zichtbaarheid van uw merk, uw product of uw campagne in de media. Zet uw dashboards om in rapporten en deel ze met de relevante stakeholders binnen uw organisatie.

Uw alerts

Leg de exact triggers voor je alerts vast en blijf op elk moment op de hoogte van relevante informatie. Detecteer de eerste signalen van een mogelijke crisis en neem de gepaste maatregelen, zowel intern als extern.

Onze use cases

Monitor uw merk over alle media heen en mis nooit nog een vermelding. Breng duidelijk en efficiënt de zichtbaarheid van uw merk in de media in beeld.

Meet de impact van uw campagnes in de media en op sociale netwerken. Monitor de conversaties en reacties op uw marketingacties.

Detecteer crisissen van bij het begin en behoud de controle met de belangrijkste informatie.

Visualiseer de trends die vandaag uw sector vormgeven en morgen uw merk beïnvloeden. Spot ze als eerste en blijf je concurrenten een stapje voor!

Analyseer de strategieën van uw concurrenten en stem je acties erop af om je share of voice te optimaliseren.

Meet de impact van je merk en waardeer je aanwezigheid in de media met de Advertising Value Equivalency.

Meet en vergelijk de performance van uw merk op sociale media. Laat u inspireren door de sociale media-strategieën van uw concurrenten.

Identificeer opinieleiders voor uw merk. Vind de influencers die u nodig heeft en ontdek hoe u ze kan inzetten om uw objectieven waar te maken.

Doorgrond de context en de trends die schuilgaan achter de gesprekken van uw doelgroepen.

Contact us !

Contact us !
TOP