bouwen aan een krachtig merk

Een niet te kloppen combinatie: onze uitmuntende tracking tools, aangevuld met gepersonaliseerd advies van de Auxipress-medewerkers. Deze service leveren we op maat van elk bedrijf en elk merk. Een beproefde succesformule, en een basis voor de groei en ontwikkeling van honderden grote en kleine ondernemingen.

Totaalpakket en toepassingen op maat

Elk sterk merk moet waakzaam zijn over 4 cruciale aspecten: beschermen, beslissen, groeien & inspireren. Voor elk van die 4 aspecten selecteren en kwalificeren we gerichte informatie, die we onderbouwen met analyses en gemotiveerde aanbevelingen. Ontdek onze services op maat:

Een unieke mix van technologie en gespecialiseerd advies.

  • Doe een beroep op onze experts

  • Totaaloplossing voor media coverage

  • Data vertalen in concreet advies

  • Pionier in technologie

  • Geïnspireerd door ervaring

  • One-stop-oplossing

Doe een beroep op onze experts

Onze experts beschikken over unieke knowhow en expertise. Zij helpen je bij het uittekenen van een succesvolle communicatie- en marketingstrategie. Daarin staat jouw merk en branding - hoe kan het ook anders - absoluut centraal.

Totaaloplossing voor media coverage

Onze ervaring in het mediavak gaat terug tot 1920. Auxipress monitort vandaag alle traditionele en online media in België. Internationaal zijn we actief in 147 landen. Wij volgen, meten, tracken en analyseren … zowat alles - ja, dat lees je correct. Zo mis je nooit een nieuwe trend of unieke kans.

Data vertalen in concreet advies

Op basis van een massa relevante info en nog veel meer data, leggen we samen met jou het fundament van je volgende communicatie- en marketingstrategie. Want van één ding zijn we overtuigd: wie goed geïnformeerd is, neemt de best mogelijke beslissingen.

Pionier in technologie

Bij Auxipress maken we gebruik van innovatieve technologieën (AI, API-automatisering, automatische beeldherkenning,...). Vervolgens gaan we al die informatie haarfijn filteren, bundelen en aanleveren - in elk mogelijk formaat.

Geïnspireerd door ervaring

We gaan prat op meer dan 100 jaar ervaring in een sector die nooit stilstaat… Sinds 2007 zetten we volop in op digitale tools en hulpmiddelen. Aangevuld met gespecialiseerde analyses en bijhorend advies over merken en bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Zo creëren we échte impact, en een wereld van verschil voor bedrijven, agencies en organisaties.

One-stop-oplossing

Bij Auxipress staat één ding voorop: kwaliteit en tevreden klanten - want ja, daar houden we nu eenmaal van. Onze medewerkers maken er een erezaak van om je al vragen snel en efficiënt te beantwoorden, in vier verschillende talen als je dat wenst. Elke vraag zien wij als een nieuwe uitdaging die we graag aangaan om jouw merk de aandacht te geven die het verdient!

Service sur mesure pour chaque entreprise. Une solution de couverture médiatique complète. Protéger. Détecter les risques et les transformer en opportunités. Décider. Prendre des décisions éclairées et transmettre la bonne information au bon moment. Progresser. Mesurer l’impact de ses campagnes et optimiser ses actions futures. Inspirer. Se nourrir des tendances, des influenceurs et de la connaissance de ses publics.

Trendanalyse met aanbevelingen op maat van jouw bedrijf

Nergens anders vind je zo’n uitgebreid overzicht met alles wat hot & trending is - en wat (over)morgen de agenda zal bepalen. Om dat te kunnen doen, tracken we een brede waaier aan sociale netwerken en gespecialiseerde media. De ideale basis voor een kruisbestuiving met jouw media coverage en marktimpact, in elke fase van de marketingfunnel.

The Auxipress difference

Virginie Gallois

"Onze analisten zijn experts in het kwalificeren en interpreteren van mediatrends en data. Hun inzicht inde sector in combinatie met hun kennis van de merken en de nieuwste technologieën levert impactvolle statistieken en een heldere performance-analyse van uw merk op."

Virginie

Gallois

Dimitri Vanden Eynde

"Het team bestaat uit lezers en redacteurs die zich inzetten om de essentiële informatie precies op het juiste moment te leveren. Bij ons wordt kunstmatige intelligentie aangevuld met menselijke intelligentie. Het resultaat zijn oplossingen die aansluiten bij de bedrijfscultuur en die een allesomvattend beeld geven van uw merk in de media en op de sociale netwerken."

Dimitri

Vanden Eynde

Thierry Cornez

"Door middel van een visionaire AI-aangedreven media-en marketingintelligentie die wordt geleverd met menselijke vindingrijkheid, helpen wij communicatie-en marketing verantwoordelijken de juiste beslissingen te nemen en hun toekomstige strategieën te formuleren. Ons team heeft een ongeëvenaarde marktervaring in België, wat voor onze klanten een echte meerwaarde vormt."

Thierry

Cornez

Arnaud Steinkuhler

Auxipress helpt merken relevante relaties op te bouwen met hun doelpubliek. Wij hebben het unieke vermogen hen te helpen zowel de trends in de samenleving, de rol van de media als de bekommernissen van hun doelgroepen in kaart te brengen. Dankzij de slimme mix van expertise, data en technologie genieten merken van essentiële insights om het meeste uit hun bedrijfspotentieel (of zichtbaarheid) te halen.

Arnaud

Steinkuhler

Klaas van Hove

De barrières tussen de verschillende soorten media (zoals televisie, radio, internet) vallen weg, wat een echte verrijking van de informatie mogelijk maakt. Multimedia content vormt weliswaar een toekomstige uitdaging voor communicatiestrategen, maar biedt tal van mogelijkheden om het doelpubliek te bereiken. De kracht van Auxipress ligt precies in het vermogen om deze informatie er nauwkeurig op te vangen en snel te verwerken dankzij zijn geavanceerde technologie.

Klass

Van hove

Stuw je merk hoger.
Samen met ons.

Contacteer ons
TOP