Ontdek de toekomst van Media Intelligence

Stem je merk af op de media, trends en wat leeft binnen je doelgroepen.

+ 800 Klanten Vertrouwen Ons

WIJ ONTWIKKELEN OPLOSSINGEN OP MAAT OM VAN UW MERK UW BELANGRIJKSTE TROEF TE MAKEN

Met customer insights en media intelligence over alle kanalen heen - pers, web, radio, TV, sociale media - ondersteunen we uw beslissingen in marketing met relevante data over wat uw doelgroepen bezig houdt.

Onze use cases

Onze unieke aanpak in vijf stappen

1. Wij werken "cross-media". We monitoren alle traditionele en sociale mediakanalen, zodat niets u nog ontgaat.

Van geschreven pers, radio en TV tot sociale media, online nieuws, forums, en blogs, wij integreren alle content en alle data binnen earned, paid en owned media. Zo meet en beheerst u uw volledige media-impact.

2. Wij zijn de "all-in-one" oplossing. De 360° cockpit voor al uw mediakanalen en -data.

Eén enkel platform om al uw reputatie-indicatoren op te volgen in real-time. In een paar klikken krijgt u een volledig overzicht van uw aanwezigheid in de media. Een all-in-one oplossing met alle indicatoren die u nodig heeft.

3. Wij zijn de "merkspecialisten". Gebrand op succes.

Een team van experten aan uw zijde om uw uitdagingen te ontleden en aangepaste oplossingen voor te stellen. We bieden gepersonaliseerde diensten, met alerts, rapporten en handige dashboards, op maat ontworpen.

4. Wij zijn "tech geeks". Onze inzichten zijn een inspiratie, aangedreven door AI.

De sleutel voor het omvormen van massa’s informatie tot strategische inzichten is hybrid intelligence: een naadloze integratie van innovatieve AI-technologie en menselijke expertise.

5. Wij zijn uw "one-stop shop". Wij bieden mediamonotoring, analyse en geïntegreerde digitale oplossingen.

Uw uitdagingen evolueren het hele jaar door, uw marketing verandert, en uw markten transformeren. Wij passen uw oplossing behendig aan om u in alle omstandigheden bij te staan.

"Auxipress is echt goed, het feit dat ze ook audiovisuele content monitoren is een grote stap vooruit voor TUI Belgium. Dankjewel, Auxipress"

Piet Demeyere, Head Of External Communications TUI Belgium

"Jullie monitoring is een goudmijn aan informatie! Die helpt ons om onze microcosmos beter te visualiseren en begrijpen."

Sebastiaan De Meester, Corporate Affairs Manager bij Alken-Maes

"Er zijn tegenwoordig zo veel platformen dat ik meer dan ooit waardeer dat ik alles rechtstreeks van Auxipress kan ontvangen, en ik weet dat het relevant en volledig zal zijn."

Barbara Malengreaux, Eigenaar van MaGnetik Agency

Versterk je merk
samen met ons!

TOP