Media Intelligence

We help you empower your brand.

Protect - Decide - Progress - Inspire

Wij geloven in merken en hun ongelooflijke groeipotentieel. Talloze merken hielpen we met het succesvol opzetten van influence strategieën, met het beschermen van hun merk, met het begrijpen van hun doelgroepen en de media, met het doorgronden van maatschappelijke veranderingen en met het nemen van weldoordachte beslissingen.

Dit zijn wij

Wat kunnen we voor jou doen?*

Til je bedrijf hoger

Onderbouw je beslissingen met een dagelijkse selectie relevant nieuws, dashboards en inzichten. Wij helpen je naamsbekendheid, interesse en invloed opbouwen bij je publiek.

Ontdek ons aanbod

De Auxi-methode

Voor elk merk en elke klant maken we een oplossing op maat dat jouw merk op kruissnelheid houdt. Onze analyse van data over alle kanalen heen maakt steeds effectievere data driven marketing mogelijk. Je positioneert je zo op een manier die relevant is en aansluit bij wat je publiek bezighoudt.

Meer weten

Monitoring

Data

Analyse

Advies

Uitvoering

Business financial, accountant discussing with partner are meeting to audit finance planning sales to meet targets set in next year. stock market concept.

Via live marketing verbeteren we de zichtbaarheid van je merk, creëren we business opportuniteiten en bieden een verrassende merkbeleving aan je publiek.

Naar succesverhalen

News & insights

All news & insights

Til je merk naar een hoger niveau.
Samen met ons.

Contacteer ons
TOP