Onze partnerschappen
versterken jouw merk

Klanten met de moeilijkste uitdagingen? Daarvoor gaan we graag aan de slag. Op basis van de specifieke behoeften van je merk bieden we een gepersonaliseerde oplossing. Hoe we daar telkens opnieuw in slagen? Dankzij ons uitgebreid netwerk van waardevolle strategische partners waarmee we kwalitatieve data en innovatieve tech-oplossingen uitwisselen - altijd in jouw voordeel.

Ontdek ons aanbod

Strategische partnerschappen

  • Pers & mediapartners

  • Federaties en organisaties

  • Tech & data

  • Agencies

Pers & mediapartners

Mediacoverage is de basis van Auxipress. In ons meer dan honderdjarig bestaan, bouwden we solide partnerschappen in Europa en daarbuiten.

Federaties en organisaties

Als lid van strategische associaties en allianties krijgen we een globaal overzicht op wat er in de wereld gebeurt. Van mediamonitoring (FIBEP) tot studies (AMEC) en media intelligence (GMI Alliance)

Tech & data

Technologie en data zijn vandaag essentieel voor merken. Wij maken ze toegankelijk en toepasbaar. We zijn gespecialiseerd in technologieën die voor onze klanten nuttig zijn en maken ze compatibel met de belangrijkste CRM-platformen.

Agencies

Om jou een zo compleet mogelijke service te bieden, werken we samen met een selectie PR-, media- en digitale communicatiebureaus. Zij zetten hun expertise in en doen je campagnes of projecten met glans slagen.

qui sont nos partenaires, comment s'entourer de bons partenaires, gérer ses stakeholders, parties prenantes

Our partners

Ons netwerk

01

B19 Business Club

Het gerenommeerde businessnetwerk B19 telt meer dan 1500 actieve leden. We netwerken er met grote namen uit de economische, sport-, politieke, medische en kunstwereld.

02

BAM!

De Belgian Association of Marketing is de grootste marketingassociatie van België. Marketingprofessionals ontmoeten er elkaar om de laatste trends in marketing uit te wisselen.

03

C Square verenigt als vakorganisatie voor Belgische communicatiespecialisten meer dan 1000 leden die regelmatig events, panels, vormingen en informele bijeenkomsten bijwonen..

qui sont nos partenaires, comment s'entourer de bons partenaires, gérer ses stakeholders, parties prenantes

Blijf in touch met je markten en doelgroepen

Meer over ons

Samenwerken? We helpen je graag

Contacteer ons
TOP