Arnaud Steinkuhler

Chief executive officer (CEO)

Onze partners

We streven ernaar al uw uitdagingen met gemak aan te gaan. Op basis van uw behoeften bieden we u een unieke oplossing. Hoe doen we dat? Door nauwe banden te onderhouden met een netwerk van partners om u alle voordelen van data en de nieuwste technologieën te kunnen bieden.

Merken versterken via strategische partners

Media monitoring is de basis van ons bedrijf. Met meer dan 100 jaar op de teller hebben we hechte partners kunnen aantrekken in Europa en ver daarbuiten. Door deel uit te maken van verschillende verenigingen en strategische allianties hebben we een wereldwijd overzicht van wat er in de wereld gebeurt, van mediamonitoring (FIBEP) tot onderzoek (AMEC) en media intelligence (GMI Alliance).

Technologie en data zijn essentieel voor merken. Het is onze missie om ze toegankelijk en bruikbaar te maken. We beheersen de technologieën die van belang zijn voor onze klanten en zorgen ervoor dat ze compatibel zijn met de belangrijkste CRM-pakketten.

Voor een complete dienstverlening te kunnen bieden, werken we samen met andere PR-, public affairs-, media- en digitale bureaus. Zij komen tussenbeide op de sleutelmomenten van uw projecten om het succes ervan te garanderen.

qui sont nos partenaires, comment s'entourer de bons partenaires, gérer ses stakeholders, parties prenantes

Laten we samen aan je merk bouwen.

TOP