Business Developer

Could you be our next Business Developer?

Ter versterking van ons Business Developer team zijn we op zoek naar een dynamische, resultaatgerichte en klantgerichte collega die verantwoordelijk zal zijn voor het identificeren en ontwikkelen van new business opportunities en het onderhouden en ontwikkelen van relaties met key customers.

Hij/zij zal nauw samenwerken met de Regional Sales Manager om de Belgische markt verder te ontwikkelen. De Business Developer presenteert en onderhandelt over ons dienstenaanbod en leidt de hele verkoopcyclus van het eerste contact met de klant tot het sluiten van de verkoop.

Bent u een team player ?

De Business Developer werkt samen met verschillende teams om succes te boeken: een Customer Success & Support team, een Solutions team en een Marketing team zijn betrokken om te helpen structureren en een vakkundig oog te hebben voor klantbenaderingen en presentaties. Wij zoeken daarom een echte team player die deze verschillende teams kan inzetten.

What you’ll do

 • Relaties ontwikkelen, onderhouden en versterken met grote key accounts.
 • Verkoopopportuniteiten maximaliseren in een complex omgeving.
 • Nieuwe commerciële opportuniteiten in Brussel identificeren en kwalificeren. De noden klanten in slimme impactvolle oplossingen vertalen om Auxipress’ marktvoorsprong te behouden.
 • Zorgen voor de opvolging van lopende zaken en jouw eigen klantenportefeuille beheren.
 • Je streeft naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid door de uitdagingen en behoeften van je klanten te begrijpen en te beantwoorden (oplossingsgerichte aanpak).
 • Een corporate netwerk met C-level accounts ontwikkelen.
 • Deelnemen aan communicatie- en market evenementen om uw agenda en klantenportfolio te blijven ontwikkelen.
 • Uitvoeren van gerichte prospectie acties op major prospect account, maar ook bij bestaande klanten en ex-klanten, om zo de new business doelstellingen te behalen (bepaald in het begin van het jaar).
 • Actief deelnemen aan prospectieacties en evenementen georganiseerd door ons bedrijf.

What you’ll need

 • U hebt aanzienlijke ervaring (min. 2-3 jaar) als Accountmanager of Business developer, waarbij u hebt gewerkt met key accounts en beslissers
 • U hebt een universitair diploma in Business, Communicatie, Marketing, Sales of vergelijkbaar.
 • U hebt een zekere affiniteit met de wereld van media en merken
 • U bent gezellig en werkt graag in teamverband
 • U bent klantgericht, commercieel ingesteld en resultaatgericht
 • U werkt autonoom en flexibel
 • U spreekt vloeiend Frans en/of Nederlands + Engels.

What you’ll get

💰 Een aantrekkelijk salarispakket inclusief competitieve verkoopcommissies, een bedrijfswagen, smartphone, laptop, groepsverzekering, thuiswerkvergoeding, eindejaarsuitkering en 13e maand ecocheques, etc.

🏠 Een open, flexibele en uitdagende omgeving. We verhuizen naar Souverain 25 (Google het!), een nieuwe werkruimte met veel faciliteiten: fitnessclub met zwembad, voedselmarkt, en gemakkelijk te bereiken, enz.

🚀 Een combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling om uw carrière een boost te geven en u te helpenuw doelen te bereiken

🏖 5 weken vakantie

Onze aanwervingsprocedure

📞 30′ gesprek met Gloria, onze HR manager om u te leren kennen.

👜 1 uur interview met Arnaud (CEO) en Gloria om dieper in te gaan op uw ervaringen uit het verleden en meer te weten te komen over uw ambities + om uw vaardigheden te beoordelen.

👥 1 uur vergadering met het team: Dimme en Nicolas (Regional Sales Manager) en David (Business Developer)

🤝 Laatste vergadering met Arnaud (CEO) en Gloria (HR Manager)

About Auxipress

Auxipress is de leider in media monitoring en data analyse in België. Wij leveren brand intelligence oplossingen om bedrijven in staat te stellen hun media-impact te kennen, hun imago-evolutie te verbeteren of hun imago te benchmarken met concurrenten. Dankzij de juiste mix tussen expertise en slimme algoritmen, geven we zin aan media en helpen we bedrijven om hun strategische doelstellingen te bereiken.

Let’s get in touch !

Via: