Auxipress verhuist!

Auxipress verhuist!

Auxipress op weg naar een nog mooiere toekomst!

Tijd voor een nieuw hoofdstuk. Vanaf 12 juni kan je Auxipress terugvinden in de Souverain 25 (ook gekend als de Royale Belge) in Watermael-Bosvoorde. Het iconische gebouw werd recent grondig gerenoveerd en zal plaats bieden aan onze meer dan 60 medewerkers en onze ambitieuze toekomstplannen.

In de voorbije drie jaar zijn we steeds gegroeid. We hebben in die periode een derde van ons huidig personeel aangeworven en hebben ons aanbod uitgebreid van media monitoring en analyse naar een volledig oplossingsgericht team dat all-round media intelligence-diensten voorstelt. Met ons geïntegreerd platform Universal Insights zijn we bij Auxipress de one-stop shop geworden voor alle monitoring, analyse en digitale oplossingen. We baseren ons daarbij steeds op vier pijlers – bescherm, beslis, groei en inspireer – om bedrijven, merken en organisaties naar nieuwe successen te leiden.

Kom gerust eens langs wanneer je in de buurt bent. We verwachten je in onze kantoren voor een kopje koffie en de laatste nieuwtjes. Dan kunnen we samen verder bouwen aan de toekomst.

#verhuis #nieuwestart #brussel #souverain25

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP