Success story : Jaguar – Land Rover

Success story : Jaguar – Land Rover

Jaguar en Land Rover zijn twee van de grootste en bekendste autofabrikanten gespecialiseerd in de productie van luxe- en sportwagens. Annick Van Cauwenberge werkt er als PR Manager voor België en Luxemburg. Binnenkort zal zij ook de rol van Communications Manager op zich nemen.

Challenge

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, is het van essentieel belang om je goed te omringen. Met twee functies wordt deze behoefte nog versterkt. Handige tools en bekwame partners worden meer dan ooit een noodzaak.

Solution

Op internationaal gebied werkt Jaguar Land Rover met een andere provider. Ook al wordt deze samenwerking zeer op prijs gesteld, had mevrouw Van Cauwenberge het gevoel dat dit niet genoeg was. Ze had nood aan een lokale partner die een dagelijkse en onmiddellijke feed kon aanbieden. Het is erg praktisch om lokale persartikels in realtime te ontvangen.

Added Value

Mevrouw Van Cauwenberge vertelde ons dat ze zonder Auxipress te weinig voeling heeft met wat er in de pers verschijnt. Wat wordt er gepubliceerd? In welk medium? Door welke journalist? Al deze vragen blijven onbeantwoord of worden te laat beantwoord zonder een lokale partner als Auxipress.

“Bij het uitbreken van de Covid-19 pandemie was ik tijdelijk verplicht tot het staken van de samenwerking. Zonder jullie had ik het gevoel dat ik blind aan het varen was en dit gaf me een onaangenaam gevoel.” – Annick Van Cauwenberge

België is een klein maar belangrijk land voor premium merken. Ons land is bovendien versnipperd door de verschillende talen die wij hier spreken. Met Auxipress als partner is mevrouw Van Cauwenberge er zeker van dat geen enkel artikel aan haar voorbijgaat.

Customized Solutions

Protect
Brand Monitoring
Decide
Market Intelligence
Progress
PR measurement

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP