Success story : MaGnetik

Success story : MaGnetik

MaGnetik werd in 2017 opgericht door Barbara Malengreaux. Het iseen publicrelations-en communicatiebureau dat merken begeleidtdoorhen een echte meerwaarde te bieden en hen op een flexibele en creatieve manier te ondersteunen in hun projecten.Barbara werkt al meer dan 15 jaar samen met Auxipress en vertelt ons over de voordelen van deze samenwerking voor haar en haar vak.

Challenge

Als pr-expert moet Barbara haar klant na een campagne snel een reporting kunnen bezorgen. Die moet zo efficiënt mogelijk zijn en de waarde en het succes van de acties kunnen aantonen. Het bereik, het publiek en de redactionele waarde zijn allemaal KPI’s waar de klant naar op zoek is. “Dat is waar het allemaal om draait, “zegt ze ons.

Solution

De globalemediamonitoring van haar campagnes in combinatie met de flexibiliteit van het team van Auxipress zorgen ervoor dat Barbara een echte meerwaarde kan bieden bij de pr-acties voor haar klanten. “Een overzicht krijgen van alle media in één oplossing waarvan ik weet dat die allesomvattend is, is een onschatbare tijdsbesparing, ”aldus Barbara. “In een tijd waarin er zoveel platformenzijn voor alles, waardeer ik het des te meer om de informatie rechtstreeks van Auxipress te krijgen en te weten dat die volledig en relevant zal zijn. ”Op basis van de verstrekte data kan een sterk rapport opgesteld worden, met relevante KPI’s die de waarde van de campagne aantonen en die de klant intern kan gebruiken en delen.

Added Value

Dankzij de samenwerking met Auxipress kan MaGnetik binnen de 24 uur na een campagne reportings leveren. “Reactiviteit is erg belangrijk in onze business, ”vertelt Barbara. De rapporten zijn erg kwaliteitsvolen helpen de klant zich te onderscheiden bijzijn stakeholders. Dat komt het bureau alleen maar ten goede! Met Auxipress heb je een betrouwbare partner, die mee is met de nieuwste trends en een voorloper is op zijn vakgebied. Ook dat is een belangrijk element voor Barbara, met wie wij de komende 15 jaar graag blijven samenwerken.

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP