Success story : SD WORX

Success story : SD WORX

SD Worx staat voor een allesomvattende dienstverlening op het vlak van payroll, hr-administratie, optimale verloning, talent management en de slimme inzet van medewerkers.

Challenge

Als marktleider op de Belgische markt en als top drie speler in Europa is het voor SD Worx van essentieel belang om de resultaten van hun pr-activiteiten te kunnen meten en te kunnen analyseren. Hoe meer een onderneming weet welke berichten de media oppikken, hoe gemakkelijker het is om de communicatiestrategie verder te verfijnen.

Solution

Naast online en offline pers, radio, televisie en sociale media besteedt Auxipress ook enorm veel aandacht aan internationale nieuwszenders. Bovendien zijn wij actief in niet minder dan 147 landen.

Dat laatste punt is voor SD Worx zeer belangrijk aangezien zij zelf zeer actief zijn op internationaal vlak. Auxipress zorgt voor de mediamonitoring van hun pr-activiteiten in verschillende landen, waaronder België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
Daarnaast helpt Auxipress zijn klanten antwoorden te formuleren op tal van vragen rond mediacoverage, medialandschap, bereik, advertentiewaarde, publiek, enz. Al deze data maken het mogelijk om een volledig overzicht van de PR-resultaten te verkrijgen. Met zo’n compleet verslag is het dan ook gemakkelijker om intern aan te tonen dat investeren in marketing, communicatie en/of pr-activiteiten een must is!

“Auxipress toont ons letterlijk de resultaten van ons harde werk. We kunnen zelf overzichtelijke rapporten maken en dit op internationale schaal. Ze zijn een belangrijke partner in onze succesvolle PR.”– Pieter Goetgebuer

Wat ook zeer interessant was om te horen, is dat SD Worx gebruik maakt van onze services en data voor hun interne communicatie. Regelmatig delen ze de resultaten van hun pr-activiteiten op hun intern platform. Op die manier krijgen alle collega’s maar ook de vele specialisten binnen het bedrijf die geregeld door de pers geconsulteerd worden, de kans om het resultaat van hun harde werk te zien. Erkenning en waardering zijn een boost voor het welzijn op de werkvloer!
Bovendien staat Auxipress niet stil. Pieter van SD Worx vertelde ons tijdens dit interview dat ze het ook zeer op prijs stellen dat Auxipress zich voortdurend ontwikkelt. Het is zo dat wij voortdurend proberen over te schakelen naar de nieuwste technologieën om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Added Value

Volgens Pieter Goetgebuer, PR & Corp. Communication Manager SD Worx, is het grootste voordeel van de samenwerking met Auxipress dat ze alles zelf kunnen doen, van een allesomvattende monitoring opstarten tot analyses uitvoeren. Het is erg praktisch om voor al deze toepassingen te kunnen samenwerken met één enkele partner.

Customized Solutions

Protect
Crisis Detection
Brand Monitoring
Decide
Market Intelligence
Progress
PR measurement

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP