Success story : TUI Belgium

Success story : TUI Belgium

Als grootste reisonderneming van België heeft TUI Belgium nood aan een volledig overzicht van wat er in de pers verschijnt.

Challenge

Als grootste reisonderneming van België heeft TUI Belgium nood aan een volledig overzicht van wat er in de pers verschijnt.
Voor een bedrijf als TUI is het zeer belangrijk om snel op de hoogte te zijn van wat er over hen, hun markt of hun sector gezegd wordt in de pers. Als woordvoerder wil en moet je snel kunnen reageren. Elke minuut telt en dat heeft Auxipress goed begrepen.

Solution

Naast online en offline pers, internationale pers en social media biedt Auxipress ook audiovisuele monitoring aan. Wij zijn in staat nationale, regionale en lokale televisiezenders en radiostations te screenen.

“Het feit dat jullie ook de audiovisuele content dekken, is een enorme stap vooruit voor TUI Belgium.” – Piet Demeyere

Auxipress biedt zijn klanten eveneens een online platform aan onder de naam Uniq. Vele klanten maken er dagelijks gebruik van om hun persartikels te checken. Piet Demeyere, Head of External Communications en Woordvoerder, highlight de gebruiksvriendelijkheid van onze dashboards. Uniq is een zeer handige tool om artikels en audiovisuele fragmenten te kunnen raadplegen en opzoeken, maar ook om persreviews samen te stellen.
Een ander voordeel van Uniq is dat de artikels per thema opgeslagen kunnen worden. Dit is zeer praktisch als je bepaalde zaken wilt archiveren. Piet Demeyere vertelde ons in dit interview dat een lid van het management onlangs zijn bureau binnenkwam met de vraag of hij een artikel kon terugvinden dat 3 weken geleden gepubliceerd was. Enkele kliks later was het al in orde.

Added Value

Voor de samenwerking met Auxipress had TUI Belgium een andere gelijkaardige partner. Het probleem daarbij was dat de artikels automatisch geselecteerd werden door een computersysteem. Bij Auxipress is dat ook zo, maar wij beschikken eveneens over een lezersteam dat de artikels en audiovisuele fragmenten gaat dubbelchecken. Bij Auxipress krijgen klanten alleen maar relevante informatie in hun mailbox en op Uniq. Enkel relevante artikels ontvangen voor een vooraf overeengekomen prijs is voor TUI fantastisch!
Dankzij Auxipress is TUI Belgium beter op de hoogte van wat er zich in de media afspeelt. Ze kunnen elk medium ook beter plaatsen in het medialandschap.
Wie zijn voor TUI de belangrijkste journalisten per medium? Welke visie hebben zij? Wie zou het meest geschikt zijn voor een artikel rond dit thema?
Auxipress biedt een antwoord op al deze vragen. Volgens Piet Demeyere, zorgt Auxipress ervoor dat zijn klanten een specifieker, algemener, ruimer en volledig beeld krijgen van hun merk, markt en sector.

“Auxipress is zonder enige twijfel heel professioneel.” – Piet Demeyere

Customized Solutions

Protect
Crisis Detection
Brand Monitoring
Decide
Press Reviews
Market Intelligence
Progress
PR Measurement

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP