We leggen ons talent in de watten

We leggen ons talent in de watten

Auxipress begint een nieuw hoofdstuk, met extra motivatie en waardering voor ons talent !

Het is inderdaad tijd voor een nieuw hoofdstuk. We kondigen met veel plezier aan dat Auxipress vanaf 12 juni terug te vinden is op de Vorstlaan 25 (in de voormalige Royale Belge) te Watermael-Bosvoorde.

Souverain 25 wordt een prachtige groene oase in hartje Brussel met een zeer hoogstaand aanbod aan diensten, zoals gemengde kantoren, een hotel en vergaderruimtes, alsook luxueuze sport & wellness-faciliteiten, bars en restaurants. Bovendien vind je er onze teams terug!

Fun fact: wist je dat er 2,566 ton staal nodig was om dit deze architecturele parel te bouwen? Meer dan de Eiffeltoren!

Het belang van een gezonde werkomgeving kan niet meer onderschat worden, vooral omdat communicatie en samenwerken op afstand heel wat aandacht vragen. Aangezien meer en meer medewerkers werken van thuis of van andere, niet-traditionele werkplekken, is het aan werkgevers om een ondersteunende omgeving te creëren die efficiënte communicatie en een groepsgevoel bevorderen.

We zijn dan ook zeer opgetogen dat we onze collega’s een inspirerende werkplek kunnen bieden met gedeelde ruimtes en plekken om samen te werken. De kantoren zijn zo ontworpen dat teamwork, creativiteit en innovatie kunnen bloeien. Op die manier komen we tot een bedrijfscultuur die onze business aandrijft. We staan erop om te investeren in het welzijn en success van onze medewerkers, en een ondersteunende werkomgeving is daar een hoeksteen van.

Neem dus je agenda en maak een afspraak met onze teams voor een bezoekje aan ons nieuw adres. Dan praten we honderduit over PR, media, communicatiestrategieën en onze andere passies!

Let’s grab a coffee at S25

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP