Success Story : Eubelius

Success Story : Eubelius

Challenge

Eubelius is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor in België. Zij bieden hun advies en vertegenwoordiging in Belgisch en Europees recht.

Eubelius telt een zeer groot cliënteel en was op zoek naar een partner die hen kon helpen met het monitoren van de pers. De bedoeling hiervan is om op de hoogte te blijven van wat er gezegd wordt in de media, maar ook om hun eigen communicatie en interne rapportering te voeden. Wij interviewden Mehdi van der Haegen, Marketing Manager bij Eubelius.

Solution

Auxipress levert dagelijks persclippings aan Eubelius. Deze worden voornamelijk geraadpleegd op ons online platform Uniq omwille van de gebruiksvriendelijkheid van deze tool.

Eubelius gebruikt onze services ook voor zijn eigen externe communicatie. Dankzij Auxipress hebben ze alle artikels binnen handbereik en kunnen ze beslissen wat en wanneer ze iets posten op hun sociale media.

Daarnaast vertelde mijnheer van der Haegen ons dat hij ooit dringend een artikel nodig had voor zijn management. Aangezien hij moeite had om het zelf te vinden, contacteerde hij zijn contactpersoon bij Auxipress. “Om 7 u. ’s morgens stuurde ik mijn vraag door, om 7.05 u. had ik mijn artikel in mijn mailbox en om 7.10 u. was het al bij het management.”

Added Value

Voor een bedrijf als Eubelius is het van essentieel belang om op de hoogte te zijn van wat er in de media gezegd wordt over hen, maar af en toe ook over hun cliënten of lopende dossiers. Net als Auxipress spelen zij graag snel op de bal.

Een snelle levering, een grote klantvriendelijkheid, een snelle terugkoppeling bij vragen, de stiptheid en juiste informatie zijn voor Mehdi van der Haegen voordelen die een partner zoals Auxipress moet hebben. De professionaliteit van Auxipress heeft ervoor gezorgd dat mijnheer van der Haegen al 12 jaar klant is bij Auxipress.

Customized Solutions

Protect

Decide

Inspire

 

Mehdi van der Haegen
“Ik kon al 10 keer veranderd zijn van provider, maar door jullie professionaliteit en klantvriendelijkheid wil ik deze trouwe verbintenis zo lang mogelijk in stand houden.”

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP