Auxipress stelt zijn nieuwe CEO voor: Arnaud Steinkuhler

Auxipress stelt zijn nieuwe CEO voor: Arnaud Steinkuhler

Joachim von Beust, afgevaardigd bestuurder en zijn directiecomité benoemen Arnaud Steinkuhler in de functie van Chief Executive Officer

Auxipress, Belgische marktleider in Brand Intelligence door media monitoring en het opvolgen van digitale doelgroepen, begint aan een nieuw hoofdstuk met de benoeming van Arnaud Steinkuhler als CEO, vanaf 1 januari 2022.

Arnaud Steinkuhler is 47. Vanuit zijn internationale ervaring in marketing en communicatie zal hij Auxipress naar een sterkere performance en marktleiderschap stuwen. Arnaud kwam in 2020 aan boord als Head of Solutions om producten en diensten te ontwikkelen waarmee brand managers beslissingen kunnen nemen op basis van media monitoring, analyses van maatschappelijke trends en het opvolgen van doelgroepen.

Daarvoor was hij Head of Solutions Europe bij Talkwalker, wereldleider in SaaS instrumenten voor Conversational Intelligence, waar hij een groep consultants leidde die bedrijven helpen met hun business door digitale gesprekken en doelgroepen op te volgen en door te lichten.

Dankzij zijn rol als directeur van de dienst Media & Public Insights bij Argus de la Presse (Cision) in Parijs, kent hij de uitdagingen en de noden van merken als zijn broekzak. Hij leidde een team van 70 mensen om 500 klanten bij te staan in hun brand management met indicatoren, rapporten, inzichten en peilingen.

Begrijpen hoe je merk ervaren wordt door alle stakeholders (media, doelgroepen, partners, economische en politieke actoren) is cruciaal om je marketing relevant te houden in de ogen van je publiek, en om je bedrijf de vooropgestelde groei te doen halen,” 

aldus Arnaud Steinkuhler. Hij voegt daaraan toe dat “Auxipress de enige volledig cross-media oplossing voor reputatiebeheer biedt op de Belgische markt”.

 

« Arnaud ervaring sluit naadloos aan bij onze wens om onze klanten steeds meer relevante informatie, analyse en aanbevelingen te bieden. Zijn visie zit vol ambitie en nieuwe expertises die het verschil zullen maken »

zegt Joachim von Beust, afgevaardigd bestuurder bij Auxipress.

Hij volgt Didier Chevalier op, die terugkeert naar zijn familie in Frankrijk na vier jaar aan een sterke marktpositie te werken:

« Ik wil de teams bedanken die de uitdagingen zijn aangegaan die we vooropgesteld hadden. Ik geef de fakkel met plezier door aan Arnaud. Met zijn talent en vaardigheden zijn het bedrijf en onze klanten in goede handen ».

 

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP