Auxipress Widget – PUB Magazine: Human First

Auxipress Widget – PUB Magazine: Human First

In samenwerking met PUB Magazine stelt Auxipress voor: de barometer voor een onderwerp in het nieuws. Ontdek de verschillende aspecten van gelijkheid en milieu.

#MeToo-beweging  

De #MeToo-beweging heeft de media niet onbewogen gelatenTussen november 2020 en november 2021 blijft dit thema maandelijks in het nieuwsVandaag is het niet uit de media weg te branden 

Het belang van de verschillende aspecten van gelijkheid  

We zien ook dat over dezelfde periode, wanneer gelijkheid aan bod komtmen het voornamelijk heeft over gelijkheid tussen mannen en vrouwen (6249 artikels)gevolgd door etnische gelijkheid (1951 artikels), gelijkheid voor mensen uit de LGBTQ+-gemeenschap (1055 artikelsen mensen met een beperking (245 artikels).   

Widget PUB 2021
Widget Auxipress

Klik hier om de afbeelding te vergroten

Het klimaat en de COP26 

Ter vergelijking, het thema gelijkheid tussen mannen en vrouwen komt minder aan bod dan het klimaat.  

We zien ook dat de twee meest populaire online publicaties over het klimaat op Twitter in de eerste twee weken van november (01/11 – 12/11) volledig voor de rekening van de COP26 zijn. Ursula von der Leyen komt op de eerste plaats met een foto van een samenwerking met de premier van India, Narenda Modi (3511 👍). Op de tweede plaats komt een strip waarin twee dino’s een sterk punt maken over de reactie van de mens op klimaatdreigingen (17200 👍).

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP