De visie van Auxipress op AI (Auxipress Intelligence)

De visie van Auxipress op AI (Auxipress Intelligence)

Bij Auxipress is het onze missie om hyperwaakzaam te blijven in het voortdurend veranderende medialandschap. We doen dat door informatiestromen 24/7 te monitoren, te beluisteren en te analyseren.

Onze klanten vervolgens helpen om er zinvolle, strategische informatie uit te halen geeft ons veruit de meeste voldoening. Iedereen heeft tegenwoordig de mond vol van kunstmatige intelligentie (AI), ook wij. Wij geloven dat de sleutel tot het omzetten van big data in bruikbare inzichten ligt in het evenwicht tussen technologie en menselijke expertise, met een onwrikbare toewijding aan relevantie.

Kunstmatige intelligentie: een game changer

De rol van AI in Media Intelligence is nog nooit zo cruciaal geweest. AI kan bliksemsnel enorme hoeveelheden gegevens verwerken, trends identificeren en inzichten genereren. Het is absoluut een game changer, maar er is meer. Bij Auxipress geloven we dat AI of eender welke andere technologie op elk niveau en in elke fase van het proces kan worden geïntegreerd, onder twee voorwaarden:

  1. Het moet echt toegevoegde waarde bieden.
  2. Er moet een menselijke interpretatie zijn van wat er gebeurt.
De kracht van Auxipress Intelligence

Auxipress Intelligence is een unieke mix van technologie, data-analyse, slimme mensen en brede media monitoring. Laten we elk onderdeel eens nader bekijken:

  1. Technologie: We gebruiken een breed scala aan spitstechnologieën om de hoogst mogelijke toegevoegde waarde te creëren. Van web scraping en crawling tot Natural Language Processing (NLP), Machine Learning, Social Listening tools, spraak-, beeld- en videoherkenning, geolocatie, tools voor concurrentieanalyse en alerts – ons arsenaal gaat zeer breed en we zoeken voortdurend de markt af voor mogelijke verbeteringen en toevoegingen.
  2. Gegevensanalyse: We verzamelen en aggregeren een enorme hoeveelheid gegevens, feiten en cijfers. Vervolgens filteren we de gegevens die niet relevant zijn voor de klant eruit. Wat overblijft wordt daarna omgezet in bruikbare inzichten door middel van big data-analyse en datavisualisatie.
  3. Slimme mensen: Dit is de kern van onze business. We combineren de beste technologie met de intelligentie en expertise van onze toegewijde teams. Terwijl technologie cijfers kan verwerken, vertalen onze experts deze overvloed aan gegevens naar praktisch en relevant advies, en zorgen ze ervoor dat menselijke intelligentie altijd aanwezig is.
  4. Menselijke besluitvorming: In de laatste stap van onze processen staat menselijke besluitvorming centraal. Slim filteren en menselijke interpretatie zijn essentieel voor zinvolle inzichten. AI kan informatie verwerken, maar context en begrip zijn nog steeds zeer menselijke vaardigheden.
Van puur volume naar relevantie

In de loop der jaren zijn de eisen van onze klanten geëvolueerd, evenals de diensten voor Media Intelligence. Aanvankelijk lag de nadruk op het bewaken van het merk, de “PR”-behoefte in ons jargon. De uitdaging was eenvoudig: houd ons op de hoogte van alles wat met ons merk te maken heeft. Maar naarmate het digitale landschap evolueerde, zijn PR en de uitdagingen veranderd. Klanten eisen nu meer relevantie en richten zich op betekenisvolle inhoud in plaats van volume.

In de afgelopen jaren is de wereld onzekerder en sneller geworden, met economische crises, pandemieën, oorlogen en verkiezingen die voortdurend het medialandschap overhoop gooien. Als reactie hierop hebben we ons werkterrein uitgebreid om het hele ecosysteem van een merk te omvatten, inclusief het merk zelf, de concurrenten, de sector, nieuwe trends en kansen. Deze panoramische kijk op mediainformatie stelt ons in staat om een uitgebreidere dienst te bieden.

Diverse diensten voor een complex medialandschap

Als reactie op dit veranderende landschap heeft Auxipress een reeks diensten ontwikkeld, elk afgestemd op de diverse behoeften van onze klanten. Deze diensten omvatten Gecategoriseerde Persoverzichten om de informatie te structureren, Redactie om een globaal overzicht van marktnieuws te bieden, en Market Intelligence, dat essentieel strategisch nieuws verzamelt.

Conclusie

De impact van AI op Media Intelligence is onmiskenbaar. Maar de kern van onze business is nog steeds de naadloze integratie van technologie en menselijke expertise. Onze missie is om onze klanten een volledig beeld van het medialandschap te bieden, met behoud van de menselijke touch en interpretatie die AI alleen niet kan repliceren. Deze harmonie tussen technologie en menselijke intelligentie is wat ons onderscheidt en ons in staat stelt unieke oplossingen in Media Intelligence aan te bieden. We blijven mee op kop in de technologische vooruitgang, en blijven toegewijd aan de essentie: relevantie en menselijke intelligentie.

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP