Auxipress, partner van B19

Auxipress, partner van B19

Aan het begin van dit nieuwe jaar is Auxipress verheugd om een partnership aan te kondigen met business club B19: een kleurrijke, maar vooral inspirerende samenwerking!

Leden van B19 hebben elke week toegang tot congressen met inspirerende internationale sprekers uit alle uithoeken van de wereld. Op diverse locaties, tijdens een ontbijt of after workdrink, biedt B19 een verrijkende ervaring in een gastvrij kader.

Binnen dit partnership zullen wij als medeorganisator instaan voor de organisatie van conferenties over marketing. Op maandag 22/01 geeft Grégory Piet, Ph.d zijn deskundige visie over de politieke actualiteit, gevolgd door een debat met minister van Budget Sophie Wilmès, gemodereerd door Martin Buxant. Dit unieke event vindt plaats in Waver, in de club van ex-tenniskampioene Justine Henin.

Op 6/02 hebt u de gelegenheid om in Ukkel David Favest, marketingdirecteur van de MIVB en Marketeer van het Jaar te ontmoeten. Hij verleent ons de eer te komen spreken over digitalisering en Customer Experience.

Op het programma voor de volgende weken: Valentin Cogels  (CEO van Immoweb), Lionel Desclée (CEO van Tom & Co) en Arnaud Feist (CEO van Brussels Airport) – om maar enkelen te noemen – zullen hun toekomstplannen met u delen.

Meer informatie over B19 vindt u hier.

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP