Didier Chevalier, nieuwe Chief Executive Officer bij Auxipress

Didier Chevalier, nieuwe Chief Executive Officer bij Auxipress

Joachim von Beust, Gedelegeerd Bestuurder bij Auxipress, en zijn Directiecomité kondigen de aanstelling aan van Didier Chevalier als CEO.

Auxipress, de Belgische marktleider in mediamonitoring en -analyse voor merken, begint met deze benoeming aan een nieuw hoofdstuk, met nog meer innovatie en digitale oplossingen.

Didier Chevalier volgt Christophe De Clercq op, die zich na 19 jaar als CEO op het financiële luik zal toespitsen als Chief Financial Officer.

Didier Chevalier is 55, gehuwd en vader van twee volwassen kinderen. Hij startte zijn loopbaan bij Wolters Kluwer in Frankrijk, waar hij gedurende 17 jaar verschillende functies bekleedde, inclusief Deputy CFO en Directeur des Filiales de Solutions de contenus juridiques. Vervolgens nam hij tussen 2008 en 2017 verschillende directiefuncties waar bij Argus de la Presse, de Franse marktleider in mediamonitoring en -analyse, waarvan vier jaar als Directeur Strategie en Ontwikkeling. In 2017 komt hij aan boord bij het Directiecomité van Auxipress als Chief Strategy Officer.

Voor Joachim von Beust, Gedelegeerd Bestuurder bij Auxipress, is de wijziging in het Directiecomité ongetwijfeld strategisch van aard. Hierdoor zal de nieuwe dynamiek die Auxipress twee jaar terug inzette versterkt en versneld worden:

“Met Didier Chevalier als CEO, zijn expertise en zijn know-how in het beheren van innovatie, en Christophe De Clercq aan het hoofd van Finance, consolideert Auxipress zijn marktleiderspositie, en wapent het zich vooral om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden in de komende jaren.”

Didier Chevalier heeft een duidelijke roadmap voor ogen: “Ik begin met veel enthousiasme aan deze nieuwe periode voor Auxipress. Merken, media en communicatie beleven een digitale revolutie. Dit is niet alleen een kantelmoment, maar ook een uitstekende gelegenheid om vooruit te gaan en onze oplossingen verder te perfectioneren. We gaan het nog vaker hebben over zichtbaarheid en branding, maar ook over platformen, media content en data. In het dagelijkse beheer van Auxipress zal innovatie centraal staan, zodat we onze nieuwe ervaringen kunnen delen met onze klanten.”

We wensen de nieuwe CEO en CFO bij Auxipress heel veel succes in hun nieuwe functies, die ingaan vanaf vandaag.

Élevons votre marque.
Travaillons ensemble.

Contactez-nous
TOP